پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی

محافظت آمریکایی ها از داعش در عراق

منابع عراقی از ممانعت آمریکا برای حمله نیروهای عراقی به مناطق تحت کنترل گروه تروریستی داعش خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۲ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 28
کد خبر: ۵۷۱۳

به گزارش راهبرد معاصر ، اقدامات نفوذی اخیر عناصر تروریستی، نارضایتی کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق را به همراه داشته است. این کمیسیون از زبان اعضای خود تایید کرد که فعالیت های هسته های داعش با افزایش تحرکات نیروهای آمریکایی در هر منطقه ای فزونی می یابد.

 

اعضای کمیسیون یاد شده تاکید کردند که آمریکا به طورکامل از محل حضور هسته های تروریستی آگاه است، اما به نیروهای عراقی اجازه اقدام برای از بین بردن آنها را نمی دهد، زیرا این محل ها به منزله مناطق حفاظت شده آمریکا هستند.

 

این کمیسیون از زبان اعضای خود یادآور شد: اقدام داعش در آدم ربایی و ارتکاب قتل در مناطق فعالیت نیروهای آمریکایی همان چیزی است که ما قبلا چندین بار درباره آن هشدار داده بودیم. ما از حمایت نیروهای آمریکایی به شیوه های مختلف از این هسته های تروریستی سخن گفته بودیم.

 

کمیسیون دفاع و امنیت پارلمان عراق گفت: وضعیت امنیتی درحال حاضر تا حد زیادی بد است و دولت و پارلمان باید موضعی قوی و قاطع داشته باشند و زمان وضع قانون اخراج نیروهای آمریکایی از عراق کاهش یابد.

 

در همین راستا، حاکم الزاملی از رهبران جریان صدر از وجود طرف های خارجی سخن گفت که تروریست ها را برای عملیات در داخل عراق فعال کرده اند.

 

وی از دولت خواست تا موضع جدی درقبال حضور بیگانگان در عراق بگیرد.

الزاملی گفت: عملیات اخیر گروهک های تروریستی با حمایت طرف های خارجی است و بعد از افزایش درخواست ها برای اخراج نیروهای آمریکای از عراق صورت می گیرد و ربودن بیش از 35 شهروند عراقی در صحرای غربی و قتل چوپانان در الحویجه و صیادان در استان صلاح الدین از سوی داعش بهترین گواه این مدعا است.

 

الزاملی افزود: تحرک داعشی ها در برهه اخیر شدت گرفته است؛ به گونه ای که گویی کسانی درتلاش برای فعال کردن آنها به منظور ارعاب عراقی ها هستند.

 

وی از دولت فدرال عراق خواست تا موضع قاطعی برای پایان دادن به حضور نیروهای خارجی و فشار بر واشنگتن برای استفاده نکردن از برگه داعش جهت تهدید عراقی ها بگیرد.

ارسال نظر